Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] EnderChest.pl - konfiguracja strony WWW i adres mapy.

Xa3Ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam serwer na hostingu enderchest.pl i próbuję od kilku dni wgrać dynmap'e rzecz jasna bez skutku. Podejrzewam, że jest to zablokowane podobnie jak na hostingu craftserve, dlatego chciałem to zrobić po przez stronę serwera dawaną przez hosting, bo wiem, że jest taka opcja, lecz w zakładce "konfiguracja strony www" jest pole do wypełnienia o nazwie "adres mapy (np. dynmap)". Za Chiny nie wiem co mam tam wpisać, próbowałem wpisywać nazwę mapy, ale nic z tego. Po zapisaniu wyskakuje mi u góry komunikat "Adres mapy jest nieprawidłowy.". Co mam tam wpisać, lub jak zrobić żeby dynmap'a działała? 

Opublikowano

Powiem Ci tak... 

Wpisz tam numeryczny adres ip, albo nazwa.ench.pl

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

W konfiguracji dynmapy ustawiasz IP servera oraz port. Następnie przechodzisz do przeglądarki  i wpisujesz IP:PORT

po wpisaniu ip: Adres mapy jest nieprawidłowy.

(pisałem z portem!)

Opublikowano

W konfiguracji dynmapy ustawiasz IP servera oraz port. Następnie przechodzisz do przeglądarki  i wpisujesz IP:PORT

Mógłbyś mi wysłac ss, w którym to miejscu dokładnie jest? I czy może to być ip literowe?

Powiem Ci tak... 

Wpisz tam numeryczny adres ip, albo nazwa.ench.pl

Wpisałem i dzieje się to samo.

Opublikowano

W configu dyn mapy musisz wpisać dowolny port przeznaczony przez hosting enderchest.pl

To chyba sie zajduje na główniej strone serwera w panelu administratora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...